keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Ei muistella pahalla, mulkkuMoikka! Täs on nyt ollu treenejä, tanssin opettelemista, jenkkivalkut viimesen kerran, shoppailua, hauskanpitoa kavereiden kanssa, Henrietan näkemistä ja vaikka mitä! Tänään en ollut koulussa, koska mulla oli 09.00 nuorten kriisikeskuksessa aika (älkää kysykö, en jaksako selittää). Sen jälkeen menin mun äidin kanssa itikseen shoppailemaan ja syömään thaimaalaiseen :-) Myöhemmin oli tosiaan treenit ja jenkkivalmentajat vikan kerran, kehityttiin niiden aikana ihan kivasti mun mielestä! Treenien jälkeen olin Evitan ja Henrietan kanssa.
Huomenna mulla alkaa koulu onneksi vasta 9.45, ei oo treenejä ja on enää muutamia päiviä Lontooseen! Öitä ♥


4 kommenttia:

 1. Miks laitat melkein jokaiseen postaukseen jotain sulle tapahtuvista asioista joita et kuitenkaan kerro ? Lukijoita alkaa ärsyttämään tuollainen kun ei tiedetä siitä mitään etkä kerro asiasta enempää.
  Muuten ihan kiva blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no en kyllä muista missä ois viimeeks joku tällänen asia ollut :-) mut tää asia on sen verran mullekkin arka ja yksityinen juttu, että en miellellään sitä kerro, ainakaan vielä :d

   Poista
 2. voisitko tehä joskus sellasen ask me anything postauksen? ja ootko muuten löytäny ipodis? :) ++ onks teille jo kerrottu kisajoukkue, ja jos on, nii ootko siinä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo voisin, hyvä idea! :) ja en oo löytäny :/ ja kisajoukkuetta ei oo ainakaa vielä kerrottu, kerron siitä sit hetiku saadaa tietää :)

   Poista