sunnuntai 10. helmikuuta 2013

"If nothing goes right... go left"Viikonloppu menny kivoissa merkeissä, alotetaan nyt vaikka perjantaista - kavereiden kanssa oloa ulkona, puoli kymmenen kotiintuloaika ja kavereilla hengaamista.
Lauantaista sitten tän verran - puoli yhdeksältä heräämistä, Teemulla olemista, hengaamista Teemun, Evitan, Miikan ja Sasun kanssa, Miikalla olemista, iPodin hävittämistä, iPodin löytymistä, kännykän hävittämistä, kännykän löytymistä (olin jättäny sen onneks Miikalle), loppuilta Sasun, Evitan ja Niinan kanssa hengaamista & Sasulla olemista.
Huomenna (tai no tänään, huomioikaa että päivä vaihtui juuri sunnuntaiksi) on ainakin treenit 11-13.30 ja oon Evitan, Sasun ja Miikan kanssa :-)
Ens viikolla ois suunnitelmissa neljät treenit as always, suunnilleen samalla porukalla hengaamista as always, koulua, tunnin jälki-istunto, ystävänpäivä, ehkä syömään ulos äidin kanssa, perjantaina koulusta sluibaamista ja ehkä yökyläilyä ja hauskanpitoa, koska alkaa hiihtoloma ja synttärit on tulossa!
Sori, kuvia en nyt laita koska melkeen kaikki (eli jotain 3 kuvaa) on mun iPodissa ja en nyt jaksa ladata niitä koneelle :-D Laiskuuden huipentuma.

1 kommentti:

  1. Haastoin sut mun blogissa !

    http://life-of-kitte.blogspot.fi/

    VastaaPoista