tiistai 13. marraskuuta 2012

SMK 2013

Moikka! Tarkotus oli tosiaan postata eilen, mutta olin ihan sika väsynyt, oli treenit ja olin loppuillan Evitan, Jessen ja Allun kanssa, niin ei sitten jäänyt aikaa.
Kisamatka oli ihan sika kiva! Lauantaina aamulla meidän bussi starttas 8.00 aikoihin kisahallilta kohti Jyväskylää ja perillä oltiin joskus 12.00 aikoihin - rekisteröidyttiin kisoihin, jäätiin kattomaan sennujen kisoja ja tehtiin kisakampauksia. Illalla lähettiin hotellille ja syötiin siellä, pidettiin pieni "palaveri" joukkueen kesken ja valmistauduttiin sit nukkumaan.

Sunnuntaina meiän huoneella (minä, Peppina ja Julia) oli herätys 06.30 ja siitä lähettiin sit seiskan jälkeen aamupalalle. Kisapaikalle lähettiin bussilla joskus kaheksan jälkeen, lämpättiin, kenraali oli joskus 9-10 aikoihin, tehtiin kisameikit yms. kisajuttuja :-)
Meidän kisasuoritus oli puhdas ja tultiin ensimmäisiksi, eli ensi kuussa SM-kisat odottaa! En menny eilen kouluun, koska meidän dösä oli joskus 23.30 aikoihin vasta Helsingissä, joten menin siitä mun isosiskolle yöksi. ♥ X

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti