perjantai 6. huhtikuuta 2012

Forget the hair and use your brainTällästä hiuspostausta oltiin toivottu joskus tässä postauksessa, joten päätin nyt toteuttaa sen :-) Tähän väliin vielä, että varmaan huomasittekin jo blogin ulkoasun ja bannerin muuttuneen, mitä pidätte? Ja vastatkaa yläreunassa olevaan kyselyyn, niin tiedän millaisia postauksia teen jatkossa :-)

1. Tällä Cutrinin Reflection Color Shampoolla pesen aina hiukseni. Se on tarkoitettu vaalennetuille, luonnostaan vaaleille ja harmaille hiuksille. Hopeashaampona se vähentää hiusten keltaisuutta. Tätä on saatavilla vain kampaamoista.2. Cutrinin Repairism hoitoainetta käytän myös aina hiuksia pestessä. Eniten käytän latvoissa ja jonkun verran muualla hiuksissa. Kooltaan pullo on aika iso, ja mulla tää on kestänyt kohta varmaan vuoden. Tätäkin on saatavilla vain kampaamoista.

3. Redken:in iron silk 07 lämpösuojaa käytän aina suoristaessani hiuksiani. Tän lämpösuojan oon kokenut kaikin puolin hyväksi, sillä se myös poistaa jonkun verran hiusten sähköisyyttä. Tuotetta on saatavilla kaikista Redken kampaamoista.
4. Schwarzkopfin hiuksiin jätettävää värinsuojasuihketta käytän melko usein. Itse käytän tätä hiuksien sähköisyyttä vastaan, koska myös tämä poistaa sähköisyyttä jonkin verran. Pullo on melko pieni. Saatavuudesta en tiedä, sain tämän äidiltäni :-)

 5. Rich:in Pure Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixir, eli hiusöljy on ollut nyt hiustenkasvattamis operaation aikana joka päiväisessä käytössä. Hiusöljy laitetaan latvoihin, joka parantaa latvojen kuntoa ja pehmentää hiuksia. Itse ostin tämän tuotteen kampaamosta, mutta ainakin joitakin Richi:n tuotteita myydään kaupoissa, en tosin tiedä tästä ?


6. Nämä kaksi ovat ainoat lakkani. Eclipse:n Pro Hairspray Extra Strong Hold -lakka on todella lopussa ja se on jo yli kaksi vuotta vanha pullo. Nykyään käytössä on siis Wella:n Performance -hiuslakka :-) Eclipsen lakan sain synttärilahjaksi Hairstoresta, ja Wellan lakan osti siskoni tukusta.


7. Omistan siis kaksi suoristusrautaa, joista aktiivisemmassa käytössä on mustavalkoinen BaByliss:in Pro -suoristusrauta. Pienempi, pinkki matkasuoristusrauta on myös synttärilahja Hairstoresta, mutta ei suorista hiuksia juuri lainkaan. Matkoille lähtee siis silti aina BaBylissin rauta. Henkilökohtaisesti en pidä kauheasti kummastakaan suoristusraudasta, sillä tämä BaBylissin rauta on liian kapea eikä sekään hiuksia niin hyvin suorista.


8. Harjaan tai kampaan hiukseni joka päivä. En kauheasti tee mitään kampauksia koska luonnollisesti näinkään lyhyillä hiuksilla ei mitään hienoja kampauksia saa, sekä tykkään pitää hiuksiani auki :-) Ainoat hetket jolloin pidän hiuksiani kiinni, ovat treenit :-D

2 kommenttia:

  1. Vau sulla on ihana blogi!:) Liityn ehdottomasti lukijaksi :) Käy kattoos toki munki blogi ja liity jos pidät!

    emmppu.blogspot.com

    VastaaPoista