sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

MAKE UPAattelin siis tehä tälläsen meikkipostauksen. Tässä on mun lähes jokapäiväiset meikit. Ja tää postaus siksi, koska tältä päivältä ei oo mitään postattavaa ja halusin postata edes jotain.
1. Ihan ekaksi levitän aina tota Matte moussea (O1O Ivory) koko naamalle. Sen jälkeen laitan usein tota Lumenen aurinkopuuteria poskiin.


2. Pohjameikin jälkeen värjään kulmat tolla Rimmelin kulmakynällä (OO1 Dark Brown). Sitten laitan luomiin luomiväriä, yleensä vaaleenruskeeta ja tummanruskeeta. Sen jälkeen rajaan silmät tolla Rimmelin eyelinerilla (OO1 1OO% Black) ja lopuksi taivutan ripset ja laitan tota Rimmelin ripsiväriä. Toi "etiketti" on niin kulunut, etten enää nää siitä kyseisen ripsivärin nimeä.

3. Laitan melkein joka päivä huulikiiltoa, huulirasvaa, tai joskus tosi harvoin huulipunaa. Nykyään eniten tulee käytettyä tota H&M:stä ostettua huulikiiltoa, jonka oon todennut ihan semihyväksi. Toi Coca Cola huulirasva/huulikiilto on tuliainen Jessiltä, en vaan muista mistä maasta.

4. Tässä on lähes kaikki mun siveltimet, meikkisienet, ripsentaivutin, teroitin ja eyelinerista otettu sivellin. Noita kaikkia siis käytän silloin tällöin mun meikin tekemiseen.

EXTRA: Eniten mulla on varmaan Rimmelin tuotteita, sillä oon todennut Rimmelin tuotteet kohtalaisen halvoiksi, mutta hyviksi meikeiksi. Osa siveltimistä ja ripsientaivutin on ostettu taas H&M:stä. Mitään kalliita meikkituotteita en siis käytä, näilläkin pärjää hyvin ja säästää rahaa ;-)

10 kommenttia:

 1. kiva postaus (; ! Voitko tehä joskus samankaltasen mut sillee et miten hoidat sun hiuksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thank youu (: ja joo, hyvä idea, teen sittenku on sopivasti aikaa :-)

   Poista
 2. voitko tehä joskus semmosen "what's in my bag?" -postauksen? Kuvaisit niiku sun laukun sisältöö! :)Vois olla tosi kiva (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, kiitti ideasta! :-) teen tonki hetiku on aikaa (-:

   Poista