lauantai 21. huhtikuuta 2012

Everything just feel so damn good

 Aivan tosi ihana viikonloppu ollu ja toivottavasti huominenkin menee vielä mukavissa merkeissä :-) Perjantaina pääsin koulusta jo 11.00, josta menin suoraan Itikseen Marian, Yatsin ja Miran kanssa. Käytiin mäkkärissä syömässä ja Hulluilla Päivillä kattelemassa vaatteita - ite en ostanut mitään, koska kaikki rahat olin jättänyt vahingossa kotiin.
Illemmalla oli taas normaalit perjantaitreenit, joista lähdin suoraan Järvenpäähän Sanille yöksi :-) Ohjelmassa oli taas perus datausta, syömistä ja valvomista, toisin sanoen, me ei nukuttu minuuttiakaan koko yönä. Tänään aamulla lähdettiin Helsinkiin Valtterille, josta ite ostin vain topin ja jonkun "college" tyylisen "takin". Sieltä lähdettiin taas mäkkäriin syömään ja Hulluille Päiville shoppailemaan. Sieltä mun mukaan lähti farkut ja Miss Mix -lehti, ja Kampista ostin Ben & Jerry's Cookie Dough -jäätelöä ♥

Huomiseksi luvattu noin +15 astetta lämmintä, joka olis aivan ihanaa! Aamulla myös treenit, ja oon nyt päättänyt, että teen sen flikin yksin tai edes haamulla huomenna, alkaa turhauttamaan tää turha pelkääminen :-D Mutta nyt kuviin, sori tästä romaanista ja hyvää lauantaita vielä!

Toppi: Valtteri (Ginatricot) 1€

"Collegetakki": Valtteri 5€
Farkut: Oneway 39,95€ 12,90€







8 kommenttia:

  1. Oi, nyt rupes mullakin tekee jätskii mieli, mut siis saiko farkut noin halvalla one wayst? Kivan näköiset :)


    http://fashionismyguide.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. aaah rakastuin tohon takkiin! ♥ mäki haluuun :c

    VastaaPoista
  3. saiskoha noit farkkui vieläki toho hintaa, vai oliks se vaa joku päivän tarjous ? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyl mä uskon et niit on niin kauan ku niitä farkkuja riittää (: ainaki ite löysin noi perjantaina ja ostin tänään, nii ei ollu ainakaa vaa mikää yhen päivän tarjous (:

      Poista
  4. ai että oon ihanana tossa kuvassa

    VastaaPoista