keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

En taho maahan taas, tykkään leijuu tähdis

Lintsillä Sanin kanssa, aamukuuteen valvomista, hesesafkaamista, auringossa chillailuu, sipsipussien löytämistä & jakamista :-D, treenit ja kisaohjelman tekoa ja flikin tekoa YKSIN !!
Eilen siis tosiaan tokaa kertaa lintsillä tänä vuonna Sanin kanssa ja mentiin sitten niille yöksi, jossa perus syömistä, yöllistä ulkona seikkailemista ja aamukuuteen valvomista :-) Lähin sieltä sitten suoraan treeneihin, ja tosiaan löydettiin Jäähallin vastapäätä olevasta roskalavasta avaamattomia sipsipusseja, popcornpusseja yms. jäähallin ruokajuttuja joita sitten otettiin mukaan isolla kädellä ja jaettiin niitä joukkuelaisille :-D ! Ja jee, tein flikin yksin taas ja vihdoinkin! Huomenna isosiskolle äidin kanssa paistamaan lettuja ;-)

Eli tosiaan jaeltiin vähän kaikille näitä sipsipusseja :D MOI OLLAAN JUNIOREIDEN SEKAEDUSTUSJOUKKUE :-) (Kuva on Viuhdin blogista)

Tällänen tuubitoppi lähti eilen mukaan GT:stä - 9,95€

4 kommenttia:

 1. Kiva toppi :) ei kyl kannattais pitää,olkaimellisii rintsikoit tuol alla ://

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepa (: joo tiiän :D mulla ei vaa ollu mukana mitään muuta sinne ku ostin ton, niin pidin sit vaa tollee :D en muuten pidä

   Poista
 2. HYYII KUKA OTTAA ROSKIKSESTA SIPSEJÄ JA POPPAREITA YMS JA JAKAA NIIT JENGILÄISILLE JA LIPULT KAIKKI SYÖ NE..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ei ollu ihan kirjamellisesti roskis ? :D ja läskit tekee nii, on hyvä olla urheilija :) ja eipä ne kyllä pilalla ollu :)

   Poista