tiistai 1. toukokuuta 2012

KLARA VAPPEN ALLA !

Vappu on ollu ihan megahyvä tänä vuonna! Eilen mulla oli yks tunti koulua ja sieltä tulin sitten himaan hetkeksi. Korjailin meikkejä ja valitsin "vappuvaatteet", ja lähin sitten Henriettaa vastaan Vuosaareen. Oltiin siellä ihan hetki ja tultiin meille laittamaan vappuväri hiuksiin, serpentiinit kaulaan ja laitettiin kaikki kamat valmiiksi. Siinä sitten kai joskus kuuden aikoihin lähettiin keskustaan Sokoksen mäkkäriin, ja sieltä lähettiin ettimään reittiä Kaivariin :-D 45 minuuttia meni sinne löytämisessä, mutta löydettiin kuitenkin. Siellä nähtiin Mei, Jenna ja niiden kavereita, ja illemmalla Jannika :-) Loppuillaks / loppuyöks mentiin käymään Kontulassa ja sitten oltiin meillä noin yhdeltä :-)

Tänään sitten taas heräiltiin joskus puoli 11 aikoihin Henrietan kanssa, ja päätettiin lähteä Roihuvuoreen kauppaan. Henrietta lähti sitten himaan syömään ja ite jatkoin matkaa Mustikkamaalle, jossa meillä oli piknik mun luokkalaisten tyttöjen kanssa :-) Nyt taas illemmalla oltiin tekemässä akroa ja stuntteja Henrietan, Annen ja Viivin kanssa! Ollu ihan sika mahtava vappu :-) Kiitos kaikille hyvästä seurasta ♥


6 kommenttia:

 1. oliks teil vappun juomii ?

  VastaaPoista
 2. Aijai ootte näköjää ollu juomassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo teiän asia olinko vai enkö.

   Poista
  2. Salee sä taija skitsoot tääl :D eks aatellu et noi ois läpäl ? rageet jos sulle anneta rakentavaa palautet (meinaan videopostauksii)

   Smile hei!

   Poista
  3. no jos toi on sust skitsoomist ni ok ? :D sanoin vaa ettei se oo muiden asia ?

   ja en oo missää vaihees ragenu mistää ? oon vaa iha vastannu niinku asiat on, se ois rageemist jos laittasin sillee "JOO VITTU PAKKO NIINKU TULLA VALITTAA JOKA ASIAST!!!!" :)

   Poista